Proiectul teribil al Statelor Unite: Razboiul viitorului din 2025

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 12:16
1785 citiri
Proiectul teribil al Statelor Unite: Razboiul viitorului din 2025
Foto: Daily Mail

Proiectul secret al Statelor Unite, care are numele de cod "Blueshark", testeaza modul in care va fi purtat razboiul viitorului, in 2025. El se va desfasura virtual, dar totul se va baza pe realitate si comunicare cu soldatii, in timp real.

Proiectul este experimental, el fiind dezvoltat in prezent de catre Universitatea Southern din California, Statele Unite, potrivit Daily Mail.

US Navy pregateste minutios, inca de pe acum, razboiul viitorului, plecand de la realitatea virtuala. Cercetatorii au facut prima demonstratie la centrul de comanda al unei nave virtuale.

Un militar s-a folosit de Oculus Rift, un dispozitiv cu un ecran virtual real montat la ochi, pentru a indeplini o misiune pe o nava virtuala.

Proiectul Blueshark testeaza modul in care tehnologia va fi ...citeste mai departe despre "Proiectul teribil al Statelor Unite: Razboiul viitorului din 2025" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiect secret Blueshark SUA, #razboiul virtual viitorului SUA, #SUA experimenteaza razboiul viitorului , #Stiri Internet