Pustii dintr-un oras din Balcani au facut mii de euro de pe urma stirilor false proTrump

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 19:29
881 citiri
Pustii dintr-un oras din Balcani au facut mii de euro de pe urma stirilor false proTrump
Foto: Twitter/Donald Trump

Nu mai e un secret pentru nimeni ca unele stiri false, din timpul campaniei pentru prezidentialele americane, au venit din Europa, inclusiv din Romania. Multe dintre ele au venit insa dintr-un mic oras din Macedonia, Veles.

BBC a stat de vorba cu unul dintre "jurnalistii" oportunisti de aici. Pustiul cunoscut cu pseudonimul de Goran abia daca e "mai mult decat un baiat". Nu s-a ras de cateva zile, insa nu se poate spune ca are barba, scrie reporterul BBC.

"Parul din barba si de pe obraji e inca moale, iar bluza sa bleumarin si tricoul alb il fac sa arate de parca ar fi imbracat in uniforma de scoala", mai scrie acesta.

Nu are mai mult de 19 ani si e la facultate. Ce are de spus despre indeletnicirea sa de timp liber? "Americanilor le-au placut articolele noastre si noi vrem bani de la ei", declara el, asigurandu-se ca reporterul i-a zarit ceasul de firma de la incheietura. "Cui ii pasa daca sunt false sau adevarate?", mai spune tanarul.

Sute de adolescenti din Veles au ...citeste mai departe despre "Pustii dintr-un oras din Balcani au facut mii de euro de pe urma stirilor false proTrump" pe Ziare.com

#stiri false Trump campanie Macedonia, #site uri Europa stiri false Trump, #oras Macedonia stiri pro Trump, #stiri false siteuri Macedonia , #Stiri Internet