Putin: Statul rus nu a fost implicat in atacuri cibernetice, dar pot exista hackeri patrioti

Joi, 01 Iunie 2017, ora 15:28
1194 citiri
Putin: Statul rus nu a fost implicat in atacuri cibernetice, dar pot exista hackeri patrioti
Foto: Kremlin

Statul rus nu a fost implicat vreodata in atacuri cibernetice, a declarat presedintele rus Vladimir Putin.

Unii hackeri "patrioti" ar putea sa comita unele atacuri in actualul context de inghet al relatiilor Rusiei cu Occidentul, a spus liderul de la Kremlin, joi, la Sankt Petersburg, la o intalnire cu editori de la principalele agentii de presa internationale.

Insa "noi nu ne angajam in asta la nivel de stat", a dat asigurari seful statului rus, relateaza Associated Press.

"Niciun hacker nu poate sa influenteze campanii electorale in nicio tara din Europa, Asia sau America", a insistat Putin.

Serviciile americane de informatii au acuzat Rusia ca a piratat e-mailuri ale Partidului Democrat, ajutand astfel la victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale de anul trecut.

Citeste si

Hillary Clinton acuza ca oamenii lui Trump au complotat cu rusii impotriva sa. Presedintele i-a dat imediat replicaTrump admite ca rusii i-au spart mailul lui Clinton: Dar iata ce lucruri interesante am aflat!Hillary Clinton da vina pe FBI si pe Putin pentru infrangere: A fost un atac impotriva SUA, nu doar impotriva meaTrump, noi declaratii controversate: Indeamna Rusia si China sa obtina mailurile lui Clinton (Video)Macron are sanse mari sa fie primul castigator al unui razboi digital cu Vladimir Putin ...citeste mai departe despre "Putin: Statul rus nu a fost implicat in atacuri cibernetice, dar pot exista hackeri patrioti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin atacuri cibernetice , #Stiri Internet