Razboiul smartphone-urilor: Sony Xperia Z2 versus Samsung Galaxy S5

Duminica, 24 August 2014, ora 11:46
1397 citiri
Razboiul smartphone-urilor: Sony Xperia Z2 versus Samsung Galaxy S5
Foto: Digital Trends

Lupta pentu suprematie pe piata smartphone-urilor este din ce in ce mai apriga. Doua dintre cele mai apreciate telefoane din acest moment au specificatii tehnice care le fac o tinta pentru orice iubitor de gadgeturi.

Sony vine tare din urma cu modelul Xperia Z2. Ambele smartphone-uri au procesoare cu performante de varf, adica Snapdragon 801, scrie Digital Trends. Galaxy S5 dispune de un mic avantaj, deoarece capacitatea lui este de 2,5 GHz, fata de 2,3 GHz, atat cat are Sony Xperia Z2.

Memoria RAM oferita de Samsung e de 2 GB, in timp ce Sony ofera mai mult, 3 GB. Atunci cand vine vorba de folosirea lor, ambele produc o impresie foarte buna, diferentele fiind neglijabile. Galaxy S5 are un spatiu intern de stocare de 32 GB, iar Z2 - de 16 GB. Ambele pot suporta un card de tipul microSD de pana la 128 GB.

La capitolul afisaj, Z2 se poate lauda cu 5,2 inchi, in timp ce Galaxy S5 are 5,1 inchi. La lumina soarelui, telefonul Samsung ofera o vizibilitate mai buna datorita ...citeste mai departe despre "Razboiul smartphone-urilor: Sony Xperia Z2 versus Samsung Galaxy S5" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone Samsung Galaxy S5, #smartphone sony xperia z2, #smartphone android kitkat , #Stiri Internet