Reactiile de pe Facebook, doar niste emoticoane colorate? Ce schimbari majore vor aduce pe reteaua sociala

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 07:10
1007 citiri
Reactiile de pe Facebook, doar niste emoticoane colorate? Ce schimbari majore vor aduce pe reteaua sociala
Foto: Facebook Newsroom

Reteaua sociala Facebook a extins optiunea "like" cu alte 5 emoticoane, pe care le-a grupat sub denumirea de "reactii". Insa ce influenta vor avea "Ador", "Haha", "Uau!", "Tristete" si "Furie" asupra utilizatorilor? Dar asupra companiilor care se promoveaza pe platforma?

Mark Zuckerberg, seful companiei, a facut anuntul, miercuri, amintind ca noua functie a fost in teste de ceva vreme, dar abia de-acum incolo incepe sa fie implementata la nivel mondial.

Schimbare uriasa la Facebook - ce apare in loc de butonul "Like"

"Nu fiecare moment pe care vrei sa-l faci public pe Facebook este unul fericit. Uneori vrei sa distribui un lucru trist sau ceva ce te frustreaza. Comunitatea noastra a cerut de cativa ani butonul de dislike (nu-mi place - n.red.), insa nu pentru ca vor sa le transmite prietenilor ca nu le place ce au postat. Oamenii au vrut sa-si exprime empatia si sa fie confortabili cu o gama mai larga de emotii in mediul online.

Eu si echipa mea ne-am gandit mult timp cum ...citeste mai departe despre "Reactiile de pe Facebook, doar niste emoticoane colorate? Ce schimbari majore vor aduce pe reteaua sociala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook reactii utilizatori, #reactii campanii promovare Facebook, #reactii Facebook , #Stiri Internet