Review Moto 365: Merita sa dai peste 1.800 de lei pe un ceas inteligent si elegant? (Foto&video)

Luni, 08 Februarie 2016, ora 07:14
1240 citiri
Review Moto 365: Merita sa dai peste 1.800 de lei pe un ceas inteligent si elegant? (Foto&video)
Foto: Ziare.com

Un ceas inteligent nu poate inlocui un telefon. Da, e confortabil sa vezi toate notificarile si mesajele doar privind incheietura mainii, insa nu trebuie sa ai asteptari prea mari, pentru ca ai putea sa fii dezamagit.

A doua generatie a smartwatch-ului Moto 360 de la Motorola, lansata in luna septembrie a anului trecut, functioneaza ca un ecran suplimentar pentru telefon. Insa, in acelasi timp, este si un accesoriu vestimentar.

Ziare.com a testat dispozitivul timp de doua saptamani pentru a vedea ce stie sa faca un ceas inteligent care costa 1.800 de lei.

Ce contine cutia

Moto 360 vine la pachet cu un cablu de alimentare, un stecher si un suport pe care trebuie sa asezi ceasul pentru a-l putea incarca.

Insa atentie la aceste componente, deoarece pot avea mici defecte. Sfatul meu este sa verificati tot ce contine cutia pentru a va asigura ca veti folosi dispozitivul fara probleme.

Ceasul are doua tipuri de bratari:

- de metal in culorile auriu, argintiu, ...citeste mai departe despre "Review Moto 365: Merita sa dai peste 1.800 de lei pe un ceas inteligent si elegant? (Foto&video)" pe Ziare.com

#review Motorola Moto 365, #Moto 365 ceas inteligent, #ceas inteligent motorola , #Stiri Internet