Revolutia Windows 10: Vom putea controla lustra si toasterul cu telefonul mobil

Marti, 17 Martie 2015, ora 09:38
1338 citiri
Revolutia Windows 10: Vom putea controla lustra si toasterul cu telefonul mobil
Foto: International Business Times

Noul sistem de operare al celor de la Microsoft, Windows 10, va functiona pe computer, tableta sau telefon, insa compania americana vrea sa faca un pas mai departe si sa il instaleze pe absolut orice aparat pe care ai vrea sa-l conectezi la Internet, cum ar fi roboti de bucatarie, ATM-uri si toastere.

Microsoft a dezvaluit luni noul proiect la care lucreaza inginerii companiei, Windows 10 Internet of Things. Acestia vor sa dezvolte o platforma care sa le permita utilizatorilor sa se conecteze prin Internet la aproape orice aparat foloseau inainte, relateaza CNN Money.

Astfel, utilizatorii ar putea controla diverse dispozitive direct de pe telefon sau laptop. De exemplu, Windows 10 ar trebui sa iti permita sa aprinzi si sa stingi luminile din sufragerie de pe smartphone, iar daca detii o companie IT ai avea posibilitatea sa controleze un lot intreg de nanoroboti.

Surpriza de la ...citeste mai departe despre "Revolutia Windows 10: Vom putea controla lustra si toasterul cu telefonul mobil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparate conectate Internet Windows 10, #Microsoft aparate conectate, #Microsoft aparate interconectate , #Stiri Internet