RIM reduce preturile la tabletele PlayBook

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 11:08
1551 citiri
RIM reduce preturile la tabletele PlayBook

Research in Motion a inceput sa reduca preturile pentru prima sa tableta cu touchscreen la cativa dintre marii retaileri din SUA si Canada, oferind, in plus, discounturi pentru angajatii a cel putin unuia dintre marii sai parteneri din telecom, Rogers Communications.

Cand RIM a lansat pentru prima data PlayBook in aprilie, versiunea de 16 GB a tabletei de 7 inci cu ecran tactil era vanduta cu 499 de dolari. Cu toate acestea, cativa retaileri au inceput deja sa ofere carduri de fidelizare si alte discounturi care scad pretul tabletei pana la 249 de dolari, scrie The Gazette.

Intr-un comunicat lansat luni, RIM sustine ca reducerile de preturi faceau parte dintr-un plan promotional mentionat in declaratia de venituri pentru cel de-al doilea trimestru din 2011, realizata la inceputul acestei luni. Planul era menit sa sporeasca vanzarile si contribuie la cresterea vizibilitatii tabletei in fata publicului, potrivit oficialilor companiei.

"Deja observam ca o serie din promotiile noastre au fost implementate de retaileri sub forma unor bonusuri instant si carduri de cadouri si ne asteptam ca promotiile sa continue si in sezonul sarbatorilor de iarna", se arata in comunicatul RIM.

Potrivit reprezentantilor, BlackBerry PlayBook si-a consolidat imaginea de tableta performanta. Acestia sunt increzatori ca toate incercarile de promovare, alaturi de actualizarea de software pregatita prin lansarea BlackBerry Play-Book OS 2.0, vor contribui la cresterea cererii si a vanzarii BlackBerry PlayBook in urmatoarele luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cat costa playbook, #preturi playbook, #rim , #Stiri Internet