Romania, oficial membra a CERN: La eveniment participa si Klaus Iohannis

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 14:00
3036 citiri

Romania intra, oficial, in randul membrilor Organizatiei Europene pentru Cercetare Nucleara (CERN), cel mai important centru de cercetare la nivel mondial in domeniul fizicii particulelor. Evenimentul la care participa si presedintele Klaus Iohannis este marcat, luni, la Geneva, prin ridicarea drapelului tarii noastre alaturi de cele ale celorlalti membri CERN.

Alaturi de seful statului se mai afla ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, cativa cercetatori romani care deja colaboreaza cu organizatia, precum si doi olimpici nationali la Fizica.

Dupa ceremonia ridicarii drapelului Romaniei, presedintele Klaus Iohannis va avea discutii cu conducerea Organizatiei Europene pentru Cercetare Nucleara si va vizita principalele facilitati ale CERN, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

De asemenea, seful statului va avea o intalnire cu cercetatori romani care lucreaza la CERN sau colaboreaza la proiectele Organizatiei.

Cand a devenit Romania membru cu drepturi ...citeste mai departe despre "Romania, oficial membra a CERN: La eveniment participa si Klaus Iohannis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania membru CERN, #Romania eveniment CERN, #Iohannis CERN , #Stiri Internet