Romanii au prins gustul cumparaturilor pe Internet - Telefoanele si tablete castiga tot mai mult teren

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 18:15
1173 citiri
Romanii au prins gustul cumparaturilor pe Internet - Telefoanele si tablete castiga tot mai mult teren
Foto: Netopia

O treime din platile online sunt facute de pe smartphone, in special de pe terminalele cu sistemul de operare Android, arata un studiu recent.

Astfel, circa 30% din totatul platilor online cu cardul realizate de consumatorii romani sunt facute de pe telefoane inteligente si tablete, fata de 20%, rata inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.

Cele mai multe sunt realizate de pe dispozitivele Android, de catre locuitorii Capitalei, arata datele NETOPIA mobilPay, intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Mobilitatea este o nevoie tot mai evidenta pentru romanii din mediul urban. Observam cum, de la luna la luna, tot mai multi aleg sa plateasca de pe telefon. E rapid, simplu, totul se intampla in ritmul si momentul ales de ei.

Daca acum cativa ani, mobilul era viitorul, astazi a inceput sa fie prezentul. Iar cifrele sunt cel mai bun indicator. Peste 40% dintre cei care platesc cu telefonul sunt utilizatori fideli, care o fac cu regulariate", a declarat Antonio Eram, CEO si ...citeste mai departe despre "Romanii au prins gustul cumparaturilor pe Internet - Telefoanele si tablete castiga tot mai mult teren" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumoaraturi online telefon, #cumparaturi online romani, #cumparaturi online smartphone , #Stiri Internet