Romanii din mediul rural, conectati la Internet, dar nu la apa curenta si canalizare

Joi, 05 Martie 2015, ora 18:57
1422 citiri
Romanii din mediul rural, conectati la Internet, dar nu la apa curenta si canalizare

Romanii din mediul rural au acces mai degraba la Internet decat la alimentarea cu apa curenta, canalizare sau baie in interiorul locuintei. In plus, folosesc tableta sau telefonul mobil pentru navigare online mai mult decat cei din mediul urban.

Nu toate gospodariile din mediul rural au acces la electricitate, astfel ca una din 100 de familii nu are curent electric, potrivit unor date referitoare la accesul la utilitati in mediul rural, prezentate joi de directorul general al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT), Arina Ureche, potrivit corespondentului Ziare.com prezent la conferinta intitulata "Ziua Cercetarii Media".

62 la suta dintre gospodarii au conexiune la Internet, mai mult decat alimentarea cu apa curenta sau canalizare (45 la suta).

De dus sau baie in interiorul locuintei beneficiaza doar 36 la suta dintre familii, iar 32 la suta de alimentare cu apa calda.

Doar putin mai mult de un sfert dintre gospodarii (28 la suta) au grup sanitar in interiorul locuintei, ...citeste mai departe despre "Romanii din mediul rural, conectati la Internet, dar nu la apa curenta si canalizare" pe Ziare.com

#Internet mediul rural, #apa curenta mediul rural, #canalizare mediul rural, #acces Internet Romania , #Stiri Internet