Romanii isi schimba telefonul scump o data la 6 luni - Care sunt cele mai vandute gadgeturi

Joi, 25 Iunie 2015, ora 15:21
1577 citiri
Romanii isi schimba telefonul scump o data la 6 luni - Care sunt cele mai vandute gadgeturi
Foto: QuickMobile

Romanii isi schimba telefonul premium la 6 luni, iar cele cu pret mediu si scazut, la 2 ani, arata un studiu realizat de retailer-ul QuickMobile.

"Am observat ca exista tot mai multi clienti dornici sa aiba cele mai recente lansate telefoane si gadget-uri pe plan international, fiind chiar dispusi sa achizitioneze produsele in stadiul de precomanda, respectiv sa plateasca un produs si sa astepte cateva zile pana la livrarea propriu-zisa. Cea mai mare surpriza de la inceputul anului au fost precomenzile pentru Apple Watch, unde intr-un interval de doar doua saptmani sau achizitionat peste 300 de smartwatch-uri", a explicat Tudor Tiboc, manager general la QuicMobile, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Datele mai arata ca 70% dintre clientii care achizitioneaza telefoane mobile sunt barbati, acestia preferand in mod special dispozitivele cu ecran mare.

La randul lor, femeile pun accent pe design, indreptandu-se catre telefoanele cu carcase colorate, care pot fi accesorizate usor. ...citeste mai departe despre "Romanii isi schimba telefonul scump o data la 6 luni - Care sunt cele mai vandute gadgeturi" pe Ziare.com

#telefoane romani, #telefoane schimba romani, #smartphone romani, #vanzari telefoane romani , #Stiri Internet