Samsung a lansat Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+: Ce stiu sa faca si cand vor ajunge in Romania (Video)

Vineri, 14 August 2015, ora 10:07
1556 citiri
Samsung a lansat Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+: Ce stiu sa faca si cand vor ajunge in Romania (Video)
Foto: Facebook/Samsung Mobile Romania

Samsung a lansat, joi seara, doua smartphone-uri noi, cu care vrea sa isi consolideze pozitia in gama telefoanelor cu ecran mare (phablet).

Galaxy Note 5 imprumuta cateva elemente de la Galaxy S6, dispozitivul prezentat in primul trimestru al acestui an. Insa asta nu inseamna ca e un lucru rau, remarca The Verge.

S6 a adus un procesor mai rapid, un ecran uimitor si o camera foto excelenta, toate regasindu-se acum si la Note 5.

Insa toate aceste schimbari au si un dezavantaj major: bateria nu este detasabila, memoria nu poate fi extinsa cu un card microSD si telefonul nu este rezistent la apa.

In ceea ce priveste specificatiile, Note 5 foloseste acelasi procesor octacore Exynos, realizat de Samsung, regasit la S6, insa are 4GB de RAM. Memoria smartphone-ului este fie 32GB, fie 64GB. Bateria de 3.000 mAh este inferioara celei folosite la Note 4, insa Note 5 poate fi incarcat wireless si are si tehnologie de incarcare rapida.

Samsung dezvaluie Galaxy Note 5 si Galaxy S6... citeste mai departe despre "Samsung a lansat Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+: Ce stiu sa faca si cand vor ajunge in Romania (Video) " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Samsung lansare telefoane noi, #telefoane noi Samsung, #Samsung Galaxy Note 5, #Samsung Galaxy S6 Edge , #Stiri Internet