Samsung Galaxy S5. Despre cum sa fii mai bun

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 11:17
3319 citiri
Samsung Galaxy S5. Despre cum sa fii mai bun

Parintii sunt mandri de fratele tau mai mare. Bine facut, simpatic, sportiv, ii merge mintea si stie sa se faca placut. A castigat tot felul de premii, face voluntariat, e si ecologist convins. Mama ii tine poza in portofel, tata nu pierde nicio ocazie sa ti-l dea exemplu. Bunicii, unchii, matusile, ba chiar si vecinii il iubesc.

Samsung Galaxy S4 e fratele mai mare. Toata lumea ii recunoaste calitatile, este smartphone-ul cu cea mai spectaculoasa ascensiune a vanzarilor in 2013 pe Okazii.ro. Iar pentru recent lansatul Samsung Galaxy S5, de pe pozitia "fratelui mai mic", misiunea nu este usoara. Ca sa-si castige locul pe care il merita, e timpul sa ne arate calitatile sale.

Designul: o aderenta mai buna

Constructia telefonului pare mai solida comparativ cu S4, motiv pentru care si greutatea a crescut putin, pana la 145 grame. Marginile telefonului sunt metalice, iar cea mai mare schimbare o reprezinta spatele care, desi este tot din plastic, ...citeste mai departe despre "Samsung Galaxy S5. Despre cum sa fii mai bun" pe Ziare.com

#Samsung Galaxy S5 Okazii, #oferta pret Samsung Galaxy S5, #oferta Samsung Galaxy S5 Okazii , #Stiri Internet