Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?

Luni, 02 Martie 2015, ora 11:17
2589 citiri
Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?
Foto: TechRadar

Viitorul companiei sud-coreene Samsung ar putea depinde de succesul noului telefon din seria Galaxy, lansat in doua versiuni, S6 si S6 Edge. Insa este acest smartphone mai bun decat principalul sau rival, iPhone 6?

RechRadar a facut o comparatie intre specificatiile celor doua dispozitive.

Samsung a lansat mult asteptatul Galaxy S6 si varianta S6 Edge (Video)

Putere

Fata de versiunile anterioare, Samsung a optat de aceasta data pentru un procesor octa-core de 64 de biti realizat in "ograda" proprie. Sud-coreenii au renuntat la cipurile realizate de Snapdragon, din cauza calitatii indoielnice.

Noul procesor Exynos 7420 cu 3 GB memorie RAM este foarte rapid si ar trebui sa faca fata cu brio atunci cand utilizatorul foloseste mai multe aplicatii in acelasi timp.

Mai mult, interfata TouchWiz, care este aplicata sistemului de operare Android Lollipop, a devenit mai intuitiva, avand in vedere ca s-a renuntat la unele aplicatii inutile care in trecut erau preinstalate, iar ...citeste mai departe despre "Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?" pe Ziare.com

#comparatie Galaxy S6 iPhone 6, #lansare Samsung Galaxy S6, #specificatii Samsung Galaxy S6, #Samsung Galaxy S6 iPhone 6 , #Stiri Internet