Samsung va face in 2018 un telefon special. Ce componenta critica adauga

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 20:54
1404 citiri
Samsung va face in 2018 un telefon special. Ce componenta critica adauga

Samsung este cel mai important producator de memorii de pe mapamond si tocmai a lansat un cip ce va face valuri pe telefoanele anului viitor, scriu cei de la Playtech.

La ora actuala, cele mai spatioase telefoane din piata iti ofera 256GB de spatiu pentru o suma exorbitanta. Au existat speculatii legate de lansarea unui smartphone Apple cu 512GB in 2017, dar respectivul proiect nu s-a materializat din pacate. In 2018, insa, visul multora dintre noi se va materializa cu siguranta.

Printr-un comunicat oficial, Samsung a anuntat ca va incepe sa produca in masa cipuri de memorie de tip embedded Universal File Storage (eUFS) cu o capacitate de 512GB. Este important de retinut ca cei de la Samsung nu sunt mandri doar de faptul ca au stabilit un record in privinta capacitatii de stocare intr-un spatiu atat de mic. Din cate se pare, noile cipuri reusesc sa fie si foarte sprintene.

Fiind formate dintr-un set de opt straturi a cate 64GB fiecare de tip V-NAND, cipurile ascund un total de 512GB de spatiu, la care se adauga un controller pentru managementul memoriei. Toate acestea sunt suprapuse. Noul Samsung de 512GB in format UFS dubleaza densitatea generatiei anterioare de cipuri eUFS de la Samsung care aveau doar 48 de GB per strat pentru un total de 256. Spatiul fizic ocupat ramane neschimbat de la o generatie la alta.

Vezi ce dotare incredibila baga Samsung pe telefoanele sale in 2018! ...citeste mai departe despre "Samsung va face in 2018 un telefon special. Ce componenta critica adauga" pe Ziare.com

#Samsung cip telefon mobil , #Stiri Internet