Samsung vrea sa-ti citeasca palma ca sa stie daca tu esti proprietarul telefonului

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 19:34
942 citiri
Samsung vrea sa-ti citeasca palma ca sa stie daca tu esti proprietarul telefonului

Samsung inca mai cauta sa vina cu un avantaj pe piata si, deocamdata, pare sa fi gasit o solutie intr-un telefon capabil sa-ti citeasca-n palma. Nu, nu-ti va prezice viitorul, ci iti va permite accesul, scriu cei de la Playtech.

Exista o mare probabilitate sa-ti uiti parola, iar intrusii pot ghici intrebarile de securitate. Astfel, Samsung s-a gandit la o solutie pentru asta si ar fi o modalitate mai subtila, desi neobisnuita, de a-ti confirma identitatea: iti va citi in palma.

O cerere de brevet publicata recent arata ca Samsung se gandeste la o modalitate diferita de identificare biometrica. Cererea descrie utilizarea scanarii palmelor ca metoda de identificare pe telefoanele sale. Exemplul dat in brevet arata o persoana care-si pozitioneaza mana in fata camerei de pe spate pentru a-si recupera parola uitata. Dar, in loc sa apara direct pe ecran, parola apare ascunsa printre liniile din palma ale acesteia, sub forma unor caractere incomplete.

Vezi AICI cum va functiona noua tehnologie! ...citeste mai departe despre "Samsung vrea sa-ti citeasca palma ca sa stie daca tu esti proprietarul telefonului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefon Samsung Securitate , #Stiri Internet