Satelitii Coreei de Nord isi fac de cap - unul a survolat stadionul Super Bowl-ului din SUA

Luni, 08 Februarie 2016, ora 12:41
1331 citiri

Cel mai nou satelit al Coreei de Nord a trecut pe deasupra zonei in care se afla stadionul unde s-a desfasurat duminica seara marele meci de fotbal american al anului, Super Bowl.

Evenimentul ar fi avut loc la doar o ora dupa incheierea acestuia, relateaza Associated Press.

NORAD, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala care monitorizeaza satelitii, sustine ca Phenianul are doi sateliti care orbiteaza Pamantul.

Cei doi sateliti isi parcurg orbitele in aproape 94 de minute si, pe baza datelor organizatiilor internationale care le monitorizeaza, unul a trecut aproape exact pe deasupra Stadionului Levi, la circa o ora dupa ce s-a incheiat meciul de Super Bowl.

Unul dintre observatorii satelitilor, Martyn Williams, a trimis catre AP un email in care a scris ora la care a trecut satelitul pe deasupra Silicon Valley, unde se afla el si unde se afla si stadionul: "As pune-o pe nimic mai mult decat o coincidenta, insa este una interesanta".

Coreea de Nord nu se ...citeste mai departe despre "Satelitii Coreei de Nord isi fac de cap - unul a survolat stadionul Super Bowl-ului din SUA" pe Ziare.com

#Coreea de nord satelit, #satelit Coreea de Nord Super Bowl , #Stiri Internet