Schimbari semnificative la Facebook Messenger: Viitorul imaginat de Zuckerberg si asul din maneca sa (Video)

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 10:55
1433 citiri
Schimbari semnificative la Facebook Messenger: Viitorul imaginat de Zuckerberg si asul din maneca sa (Video)
Foto: Facebook

S-au dus zilele in care Facebook Messenger era o aplicatie simpla, folosita doar pentru comunicarea cu prietenii virtuali. Mark Zuckerberg a dezvaluit, marti seara, in cadrul conferintei anuale dedicate dezvoltatorilor, ca utilizatorii vor putea face lucruri uimitoare cand vor apasa pe iconita albastru cu alb din telefoanele lor.

In plus, a prezentat si o serie de alte produse, printre care se numara modalitati noi de a transmite live videoclipuri, o camera ce poate filma la 360 de grade, ochelari pentru realitatea virtuala si drone, arata Business Insider.

Mark Zuckerberg le-a aratat participantilor planul pe care il are cu compania pentru urmatorii 10 ani, astfel ca Facebook isi extinde ecosistemul, inclusiv aplicatiile Messenger, WhatsApp si Instagram, dar si functiile video, de cautare si grupurile.

Seful retelei sociale a rezumat noua directie a companiei intr-o singura fraza:

"Pe termen lung, vom construi avioane si sateliti care sa conecteze intreaga planeta la ...citeste mai departe despre "Schimbari semnificative la Facebook Messenger: Viitorul imaginat de Zuckerberg si asul din maneca sa (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook boti Messenger, #Facebook schimbari Messenger, #Facebook roboti Messenger, #Facebook schimbari , #Stiri Internet