Scurgere grava de informatii la Apple, privind noul model iPhone. Sabotaj intern?

Luni, 11 Septembrie 2017, ora 20:32
997 citiri
Scurgere grava de informatii la Apple, privind noul model iPhone. Sabotaj intern?
Foto: Apple

Detalii cu privire la noul model iPhone si a altor dispozitive Apple au ajuns online in urma unei scurgeri masive de informatii.

Doua site-uri au publicat informatii exacte legate de model pe care Apple urmeaza sa-l lanseze, numit iPhone X, si a doua variante mai ieftine de telefon. Acestea ofera detalii legate de tehnologia de recunoastere faciala.

Conform BBC, este cea mai insemnata scurgere de informatii cu care s-a confruntat Apple.

Scurgerea de informatii are loc in contextul in care marti Apple are programat un eveniment pentru lansarea noilor gadgeturi.

Mai multe surse scriu ca ar fi vorba de un act intentionat de sabotaj.

"Cineva din interiorul Apple a oferit o lista de URL-uri catre 9to5Mac si MacRumors. Sunt aproape sigur ca acest fapt nu a fost o eroare, ci un act intentionat al unui angajat Apple", a scris John Gruber, un cunoscut si respectat blogger.

"Nicio alta scurgere de informatii din istoria Apple nu le-a stricat atatea surprize ca aceasta", a mai spus bloggerul.

Printre informatiile ajunse in presa sau site-urile de specialitate sunt unele care se refera inclusiv la noile ceasuri Apple sau la castile care urmeaza sa ajunga pe piata.

Un incident asemanator a avut loc si in luna iulie, insa s-a dovedit ca atunci chiar a fost vorba despre o eroare.... citeste mai departe despre "Scurgere grava de informatii la Apple, privind noul model iPhone. Sabotaj intern?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scurgeri informatii Apple, #sabotaj Apple, #lansare iPhone Apple, #lansare Apple marti 12 septembrie , #Stiri Internet