Cauti un smartphone? Iata cele 10 telefoane ale momentului

Marti, 03 Iunie 2014, ora 12:40
2034 citiri
Cauti un smartphone? Iata cele 10 telefoane ale momentului
Foto: gsmarena

Toti utilizatorii isi doresc un telefon mobil cat mai performant, dar nu stiu care este cel mai bun sau care li se potriveste cel mai bine. Expertii au realizat un top al celor mai bune 10 smartphone-uri de pe plan mondial, din acest moment, pentru a veni in ajutorul clientilor.

Alegerea smartphone-ului potrivit se face pe baza mai multor criterii, cum ar fi bugetul alocat, caracteristicile tehnice preferate, design sau ofertele pentru abonamente disponibile la operatorii de telefonie mobila, potrivit Tech Radar.

HTC One a fost smartphone-ul vedeta al anului trecut, avand in vedere ca a ocupat primul loc aproape zece luni, dar provocarile au venit din partea principalilor contracandidati, precum Samsung Galaxy, LG, Sony sau Nokia.

iPhone 5S s-a dovedit a fi un telefon mobil un pic prea scump, in timp ce Google a castigat teren datorita modelului Nexus 5, destul de ieftin.

Dar acum suntem in anul 2014 si jocul s-a schimbat. HTC si-a reproiectat varful de gama HTC One M8, iar ...citeste mai departe despre "Cauti un smartphone? Iata cele mai bune 10 telefoane din lume in acest moment (Video)" pe Ziare.com

#cele mai bune smartphoneuri 2014, #smartphoneuri top lume 2014, #cele mai bune telefoane mobile , #Stiri Internet