Securitatea companiilor - un job cu program 24/7. Cum pot baga hackerii in faliment afaceri intregi

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 08:00
1185 citiri
Securitatea companiilor - un job cu program 24/7. Cum pot baga hackerii in faliment afaceri intregi
Foto: Arhiva Ziare.com

Tranzitia catre lumea digitala spre care tindem aduce dupa sine aparitia unor noi amenintari, mai complexe, greu de inteles si de acceptat.

Internetul, despre care se stie ca are multe vulnerabilitati, este integrat in aproape orice forma de tehnologie deoarece dorim sa beneficiem la maxim de avantajele interconectarii. Din anumite puncte de vedere este minunat sa avem viata, casa, familia si slujba conectate si sa le controlam pe toate de la distanta, dar ce se intampla cand cineva reuseste sa patrunda in acest univers al nostru nostru virtual?

Din cauza nivelului ridicat al informatiilor personale, private, care se transfera dinspre noi in Internet prin intermediul diverselor dispozitive "inteligente" pe care le utilizam pentru a ne administra bunurile, cumparaturile, locuintele si datorita utilizarii retelelor sociale, atunci cand cineva reuseste sa obtina acces la informatiile noastre putem spune ca are acces la tot. Incepem sa constientizam aceste pericole si le gasim... citeste mai departe despre "Securitatea companiilor - un job cu program 24/7. Cum pot baga hackerii in faliment afaceri intregi - Interviu" pe Ziare.com

#servicii tehnice securitate companii, #servicii companii securitate internet , #Stiri Internet