Seful Armatei romane: Rusia militarizeaza informatia si transforma media intr-o extensie a armatei

Duminica, 11 Iunie 2017, ora 10:46
1124 citiri
Seful Armatei romane: Rusia militarizeaza informatia si transforma media intr-o extensie a armatei
Foto: Digi 24

Seful Armatei romane, generalul Nicolae Ciuca, considera ca retele de socializare si mass-media sunt folosite la maximum in razboiul modern si sustine ca Rusia militarizeaza informatia.

"Rusia exploateaza si moblizeaza diferite forme de media, inclusiv retele sociale, pentru a-si atinge obiectivele de politica externa. Kremlinul militarizeaza informatia, transformand media intr-o arma de inducere in eroare, o transforma intr-o extensie a armatei si diplomatiei sale", a spus generalul Nicolae Ciuca, seful Statului Major General al Armatei romane, arata Digi 24.

Generalul Ciuca spune ca si Statul Islamic foloseste retelele de socializare pentru a tine legatura cu adeptii sai.

"In plus fata de propaganda si recrutare, si Statul Islamic foloseste retele sociale pentru a oferi consultanta tehnologica si sfaturi adeptilor sai", a punctat seful Statului Major General al Armatei romane.

Generalul Nicolae Ciuca a facut aceste declaratii la o dezbatere despre viitorul securitatii in regiunea noastra. ...citeste mai departe despre "Seful Armatei romane: Rusia militarizeaza informatia si transforma media intr-o extensie a armatei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#general Kremlin militarizare informatie, #seful Armatei Romane Internet, #Statul Islamic retele socializare , #Stiri Internet