Seful STS: La prezidentiale au fost atacuri cibernetice in scop politic, fiind implicat un post TV

Joi, 12 Februarie 2015, ora 15:35
1208 citiri
Seful STS: La prezidentiale au fost atacuri cibernetice in scop politic, fiind implicat un post TV

Directorul STS, Marcel Opris, a sustinut, joi, intr-o dezbatere, ca la alegerile prezidentiale au fost folosite atacuri cibernetice in scop politic, fiind implicata o televiziune romaneasca prin intermediul careia a fost dat un semnal pentru "un atac calificat pentru IT-isti devastator".

"Posibilitatile de atac cibernetic pot fi folosite si altfel, si in alte scopuri, si cred ca nu e noutate pentru dumneavoastra. In perioada alegerilor prezidentiale toate infrastructurile statului relevante pentru competitori au fost atacate din punct de vedere informatic. Cred ca nu e o noutate sau v-ati inchipuit. Prin sala stiu si oameni, sunt si oameni care stiu bine lucrul acesta fiindca s-ar putea ca unii dintre ei sa fi fost ca Michiduta, dintre cei care indemnau 'hai, hai, hai'.

Dar un exemplu extrem de relevant este cand o institutie si un om trebuiau atacate si intr-o emisiune de televiziune a unui post de televiziune de acum ceva vreme a zis 'acum o sa va demonstram ca nu a facut nimic ...citeste mai departe despre "Seful STS: La prezidentiale au fost atacuri cibernetice in scop politic, fiind implicat un post TV" pe Ziare.com

#atac cibernetic prezidentiale, #atac cibernetic prezidentiale STS, #atac informatic scop politic , #Stiri Internet