Semnal de alarma de la seful CIA: Lupta cu terorismul, ingreunata de Internet

Vineri, 13 Martie 2015, ora 21:17
1111 citiri
Semnal de alarma de la seful CIA: Lupta cu terorismul, ingreunata de Internet

Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a SUA, John Brennan, a afirmat vineri ca retelele de socializare si alte tehnologii de comunicare fac tot mai dificila lupta impotriva militantilor care utilizeaza astfel de mijloace moderne pentru a face schimb de informatii si a intreprinde operatiuni, relateaza agentia Reuters.

Intr-un discurs rostit la New York, la centrul de reflectie Council on Foreign Relations, Brennan a estimat ca astfel de comunicatii nu fac decat sa sporeasca dificultatea in abordarea problemei amenintarilor si a atacurilor din intreaga lume din partea unor grupari precum Statul Islamic, cunoscuta si ca ISIL.

"Noile tehnologii pot ajuta grupari precum ISIL sa coordoneze operatiuni, sa atraga noi recruti, sa-si extinda propaganda si sa-i inspire pe simpatizantii de pe intreaga planeta sa actioneze in numele lor", a declarat Brennan, referindu-se la acronimul ISIL pentru gruparea militanta din Siria si Irak.

"Amenintarea globala din partea terorismului ...citeste mai departe despre "Semnal de alarma de la seful CIA: Lupta cu terorismul, ingreunata de Internet" pe Ziare.com

#Facebook terorism, #sef CIA terorism Internet , #Stiri Internet