Serviciile BlackBerry si-au revenit, dupa colapsul de ieri

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 11:19
1553 citiri
Serviciile BlackBerry si-au revenit, dupa colapsul de ieri

Posesorii de telefoane BlackBerry nu au mai reusit, astfel, sa navigheze pe internet, sa trimita mesaje instant, sau sa acceseze casuta de e-mail. Doar clientii care utilizeaza un server corporate au fost ocoliti de aceasta cadere de retea

Research in Motion a precizat, marti, ca a reparat sistemele BlackBerry din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, la 20 de ore dupa ce utilizatorii au anuntat ca au intampinat problemele cu mailul si cu Messengerul de pe telefoanele BlackBerry.

"Ieri, cativa utilizatori de Blackberry au asteptat mai mult decat era normal, pentru serviciile BlackBerry. Problema a fost rezolvata, iar serviciile functioneaza, acum, normal", spune compania RIM, intr-un comunicat, preluat de Reuters.

"Ne cerem scuze pentru neplacerile provocate clientilor nostri", mai adauga, in comunicat RIM.

Milioane de utilizatori BlackBerry au ramas, ieri, fara acces la serviciile oferite Research In Motion, dupa ce compania care produce dispozitivele s-a confruntat cu un colaps care a afectat serviciile online.

Posesorii de telefoane BlackBerry nu au mai reusit, ieri, sa navigheze pe internet, sa trimita mesaje instant, sau sa acceseze casuta de e-mail. Doar clientii care utilizeaza un server corporate au fost ocoliti de aceasta cadere de retea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii blackberry, #rim, #telefoane mobile blackberry , #Stiri Internet