Solutii inovatoare de securitate cibernetica, prezentate la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 11:42
1318 citiri
Solutii inovatoare de securitate cibernetica, prezentate la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017

Companii recunoscute la nivel mondial in domeniul securitatii cibernetice au prezentat vineri, la Bucuresti, in cadrul primei editii a "Safetech Cybersecurity Experience 2017", cele mai performante solutii si servicii de securitate IT, tehnologii inovatoare, dar si cele mai noi tendinte in domeniu.

Safetech Innovations si partenerii sai au prezentat solutii si sisteme de securitate IT de top, capabile sa tina piept celor mai agresive atacuri cibernetice.

La finalul conferintei a fost organizata o discutie panel despre noul regulament european privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) si directiva NIS privind securitatea cibernetica.

La eveniment au participat manageri de companii, factori de decizie din institutii guvernamentale, reprezentanti ai unor institutii publice, centrale si locale, reprezentati ai mediului academic.

"Safetech Cybersecurity Experience 2017" a fost organizata de Safetech Innovations, integrator unic de solutii si sisteme de securitate informatica din Romania, in parteneriat cu HID Global, Balabit, Odyssey Consultants, Darktrace, Check Point Software Technologies, CyberX Labs, Palo Alto Networks, Force Point si Aruba Networks. ...citeste mai departe despre "Solutii inovatoare de securitate cibernetica, prezentate la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Safetech Cybersecurity Experience 2017 , #Stiri Internet