Sony are un nou sef pentru Romania

Luni, 07 Februarie 2011, ora 10:43
1429 citiri
Sony are un nou sef pentru Romania

Tomohiro Nakashima este noul sef al operatiunilor din Romania ale companiei Sony, in locul lui Taiju Ishikawa, care va coordona activitatea reprezentantelor din Cehia si Slovacia, potrivit Mediafax.

Sunt increzator ca Romania are un potential sporit pentru cresterea operatiunilor Sony locale, piata in care ne propunem ca obiectiv pe termen mediu sa devenim brandul numarul unu in preferintele romanilor pentru electronicele de larg consum.

Romania este o tara de principal interes pentru Sony in regiune si avem speranta ca 2011 va reprezenta un an prielnic pentru piata de IT&C locala", a declarat, luni, intr-un comunicat, Nakashima.

Nakashima, in prezent country head Eastern Balkans & Romania, Sony Central and Southeast Europe, si-a inceput cariera in cadrul companiei in urma cu 14 ani.

In 1999, a ajuns in echipa de marketing global a segmentului de produse audio.

Patru ani mai tarziu, Nakashima este numit country head in regiunea Pakistan/Afghanistan, iar in 2006 preia operatiunile din Iran.

Intre 2008 si 2010, Nakashima este responsabil de retailul-ul magazinelor Sony Style la nivel global, din biroul de la Tokyo, urmand ca din 2010 sa fie Country Head pentru zona Balcanilor de Est.

Din 2011, Romania intra sub coordonarea sa, alaturi de Balcanii de Est. 

#sony, # producatorul japonez de echipamente electronice sony, # echipamente electronice, # conducerea sony romania , #Stiri Internet