Starurile de pe YouTube au venituri fabuloase: Cine a castigat 15 milioane de dolari in ultimul an

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 18:37
946 citiri
Starurile de pe YouTube au venituri fabuloase: Cine a castigat 15 milioane de dolari in ultimul an
Foto: Twitter/pewdiepie

Fie ca ne dam seama ori ba, exista persoane care castiga foarte multi bani din clipurile postate pe YouTube, de ordinul milioanelor de dolari.

Pentru unii, vlogurile, clipurile in care prezinta diverse produse sau recenzii ori tutorialele de machiaje si retete sunt o sursa importanta de venit.

Forbes a alcatuit topul utilizatorilor de YouTube care au facut in ultimul an cei mai multi bani de pe urma postarilor pe platforma video detinuta de Google.

Pe primul loc se afla Felix Kjellberg, mai cunoscut sub numele de PewDiePie, care a castigat 15 milioane de dolari, o suma cu 20% mai mare fata de cea din precedenta editie a clasamentului.

Afla aici povestea lui si cum a ajuns sa faca atat de multi bani din clipurile postate pe Net

El a reusit sa-si mentina titlul de cel mai bine platit star de pe YouTube, cu toate ca a sugerat de curand ca vrea sa-si stearga contul.

Si nu e singurul care a reusit sa stranga o suma frumusica de pe urma clipurilor. In total, toti cei ...citeste mai departe despre "Starurile de pe YouTube au venituri fabuloase: Cine a castigat 15 milioane de dolari in ultimul an" pe Ziare.com

#bani staruri YouTube, #bani YouTube, #bani clipuri YouTube, #bani video YouTube, #castiguri staruri YouTube , #Stiri Internet