Tabletele ucid televizoarele - Studiu

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 18:03
2236 citiri
Tabletele ucid televizoarele - Studiu

O singura propozitie, scurta, spune multe despre cum se schimba televiziunea in ziua de astazi: "consumatorii nu se mai pot uita la televizor".

Consumatorii de continut media nu mai sunt multumiti de oferta televiziunilor si de navigarea prin canalele TV si au inceput sa foloseasca "al doilea ecran", care poate sa fie un laptop, o tableta sau un smartphone, a reiesit dupa cel de-al treilea studiu Internet Consumer Survey, realizat de catre compania Accenture, potrivit Tab Times.

Peste 90% dintre participantii la studiu au declarat ca urmaresc pe Internet continut video.

Reprezentantii Accenture au afirmat ca, in contextul in care tabletele devin dispozitive tot mai folosite de consumatorii, pentru consum de continut media, aceasta noua experienta poate fi monetizata.

Mai mult de trei sferturi dintre participanti (77%) au spus ca isi folosesc in mod obisnuit computerul/laptopul in timp ce se uita la televizor, iar procentul lor este in crestere cu 16%.

Studiul a fost efectuat in intervalul februarie-martie 2013, in randul a 3.500 de consumatori din sase tari: Brazilia, Franta, Italia, Spania, Marea Britanie si Statele Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tablete vs televizoare, #continut video tableta televizor , #Stiri Internet