Tarifele de roaming in UE ar putea sa nu mai fie eliminate - ce masuri pregateste Consiliul European

Vineri, 15 Mai 2015, ora 19:40
1247 citiri
Tarifele de roaming in UE ar putea sa nu mai fie eliminate - ce masuri pregateste Consiliul European

Tarifele de roaming in UE ar putea sa nu mai fie eliminate, masura urmand sa fie inlocuita cu un pachet care le va permite europenilor sa sune in alte tari comunitare la aceleasi preturi ca in propria tara doar in limita a 50 de minute anual, potrivit Bild, care citeaza documente oficiale.

Eliminarea tarifelor de roaming care ar fi trebuit sa se produca pana in iulie 2016 ar putea sa nu mai aiba loc, sustine cotidianul german Bild, care citeaza un document al Consiliului European.

In loc de eliminarea tarifelor, autoritatile de la Bruxelles ar urma sa propuna un pachet numit "roam like at home".

Astfel, un cetatean european ar putea telefona in alte tari UE fara tarif de roaming doar in limita a 50 de minute anual, nivel dupa care s-ar aplica tarifele normale de roaming. Totodata, fiecare european ar putea trimite 50 de sms-uri in fiecare an in interiorul UE, fara a fi taxat suplimentar. Dupa epuizarea celor 50 de sms-uri, pentru fiecare mesaj trimis se va plati taxa de ...citeste mai departe despre "Tarifele de roaming in UE ar putea sa nu mai fie eliminate - ce masuri pregateste Consiliul European" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tarife roaming UE eliminate, #eliminare tarife roaming, #tarife roaming UE , #Stiri Internet