Tehnologia viitorului ajunge in mainile utilizatorilor: Livrare speciala pentru ochelarii de realitate virtuala (Foto & Video)

Luni, 28 Martie 2016, ora 09:56
1009 citiri
Tehnologia viitorului ajunge in mainile utilizatorilor: Livrare speciala pentru ochelarii de realitate virtuala (Foto & Video)
Foto: Oculus

Dupa o lunga perioada de asteptare, ochelarii pentru realitate virtuala Oculus Rift ajung, incepand de luni, la utilizatorii care i-au comandat in prealabil. Iar pentru a marca acest lucru, seful proiectului a inmanat personal primul gadget.

Pre-comenzile au fost plasate la finalul lunii ianuarie, iar americanul Ross Martin a fost primul care a pus mana pe un Oculus Rift, in acest weekend, transmite Tech Crunch.

Trei functii incredibile ale ochelarilor pentru realitate virtuala

Insa livrarea a fost una speciala, avand in vedere ca seful proiectului, Palmer Luckey, a mers personal pana in Alaska, SUA, pentru a-i preda dispozitivul de realitate virtuala.

Ceilalti utilizatori care au plasat pre-comenzi la inceputul lunii ianuarie vor primi Oculus Rift incepand de luni, potrivit Forbes, in functie de stoc.

pic.twitter.com/jNOraS6mNo- Ross Martin (@RossDM) March 26, 2016

Palmer Luckey a transmis live pe Facebook momentul in care a ajuns la Ross Martin si primul contact ...citeste mai departe despre "Tehnologia viitorului ajunge in mainile utilizatorilor: Livrare speciala pentru ochelarii de realitate virtuala (Foto & Video)" pe Ziare.com

#ochelari realitate virtuala Oculus Rift, #Oculus Rift realitate virtuala, #realitate virtuala dispozitiv , #Stiri Internet