Telefoane, tablete si televizoare toxice pentru mediu si sanatatea ta

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 12:28
1268 citiri
Telefoane, tablete si televizoare toxice pentru mediu si sanatatea ta
Foto: The Independent

Gigantii tehnologiei, inclusiv Samsung, Sony si Panasonic, se numara printre companiile care inca folosesc substante chimice periculoase in produsele lor, potrivit unui raport Greenpeace Green Gadgets.

In ciuda progreselor din ultimii ani, raportul arata ca cele mai cunoscute companii din domeniul electronicelor continua sa foloseseasca substante toxice in crearea telefoanelor, televizoarelor, tabletelor, calculatoarelor sau cablurilor, potrivit The Independent.

Raportul evalueaza progresul realizat de 16 companii de top din domeniul electronicelor in demersul eliminarii substantelor toxice. Insa, potrivit rezultatelor, in 50% din industria telefoanelor mobile, se folosesc substante periculoase precum polivinilclorid (PVC) si substante ignifuge brominate (BFR).

Potrivit raportului, Samsung, cea mai mare companie de electronice din lume, nu a reusit sa-si atinga obiectivele in privinta eliminarii substantelor chimice periculoase din produsele sale, in timp ce compania ...citeste mai departe despre "Telefoane, tablete si televizoare toxice pentru mediu si sanatatea ta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#substante chimice telefoane mobile, #tehnologie digitala substante toxice, #companii electronice substante daunatoare , #Stiri Internet