Telefoanele inteligente ale celor de la Huawei - ce va urma?

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 16:33
2183 citiri
Telefoanele inteligente ale celor de la Huawei - ce va urma?

Datorita evolutiei tehnologice de amploare din domeniul telecomunicatiilor si, in special al telefoniei mobile, competitia dintre marii producatori mondiali de smartphone-uri si nu numai este foarte acerba.

In topul mondial se situeaza si concernul chinez de telefoane Huawei, infiintat in anul 1987 la Shenzen, ca urmare a initiativei cunoscutului Ren Zhengfei. Brandul a avut, de-a lungul celor aproape trei decenii de activitate, o evolutie spectaculoasa si extrem de indrazneata, succesul cresterii impresionante a vanzarilor datorandu-se, in principal, modelelor revolutionare de telefoane lansate pe piata mondiala.

De la o cifra de afaceri de 17,7 miliarde de dolari in 2008, 7 ani mai tarziu, in 2015, chinezii au inregistrat vanzari record. Potrivit datelor oficiale, noile terminale au cucerit ireversibil inimile publicului din intreaga lume.

Cifrele ne arata ca, in decursul anului 2015, nu mai putin de 108 milioane de device-uri au reusit sa fie vandute pe tot globul, iar ...citeste mai departe despre "Telefoanele inteligente ale celor de la Huawei - ce va urma?" pe Ziare.com

#Huawei producator mondial smartphone, #telefoane Huawei inteligente , #Stiri Internet