Telefoanele mobile vor inlocui portofelele si biletele pana in 2014

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 23:33
1825 citiri
Telefoanele mobile vor inlocui portofelele si biletele pana in 2014

Telefoanele mobile vor inlocui in urmatorii ani portofelele si orice fel de bilet de intrare sau de transport. Procesul va incepe chiar din acest an, fiind foarte posibil ca biletele de autobuz, cartile de credit si cardurile de fidelitate sa fie incorporate in telefoanele mobile pana la inceputul anului 2011.

Procesul va incepe chiar din acest an, fiind foarte posibil ca biletele de autobuz, cartile de credit si cardurile de fidelitate sa fie incorporate in telefoanele mobile pana la inceputul anului 2011.

Un raport publicat marti spune ca telefoanele mobile vor inlocui orice fel de bilet de hartie, incepand cu cele pentru cinematograf si terminand cu cele de avion, scrie The Telegraph.

Potrivit studiului, companiile aeriene si cele de cai ferate vor lansa noi moduri de a emite bilete electronice pe telefoanele mobile, acestea urmand sa fie folosite prin sms, coduri de bare sau aplicatii care trebuie descarcate.

Autorul raportului este de parere ca in anul 2014 vor fi emise 15 miliarde de bilete pe telefoanele mobile, fata de doar 2 miliarde in 2010.

Europa va depasi Orientul Indepartat pana in 2014, mai spune raportul.
In prezent, aceasta metoda de a cumpara bilete este foarte populara in Japonia, unde tehnologia telefoanelor mobile este cea mai dezvoltata din lume.

Un alt studiu pe aceeasi tema sustine ca, din acest an, telefoanele mobile vor inlocui portofelele, deoarece garile si magazinele au inceput sa foloseasca o tehnologie wireless care permite comunicarea datelor necesare la distanta mica prin mobil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#telefoane, #mobile, #bilete, #carti de credit , #Stiri Internet