Ti-e foame? Afaceri online prin care poti comanda mancare rapid, fara prea mare bataie de cap

Vineri, 28 Martie 2014, ora 13:05
1496 citiri
Ti-e foame? Afaceri online prin care poti comanda mancare rapid, fara prea mare bataie de cap

Ti-e foame si nu stii de unde sa comanzi? Unii antreprenori romani s-au gandit sa rezolve aceasta mica problema pentru tine.

Fie ca esti acasa sau la birou, adesea pierzi timp atunci cand vrei sa comanzi mancare. Trebuie sa te hotarasti ce restaurant sa alegi, sa vezi daca se fac livrari in zona respectiva, sa decizi in legatura cu meniul si apoi sa plasezi comanda telefonic.

Insa pentru cei care vor sa sara peste etapele enumerate, iata ca exista tot mai multe servicii online care rezolva aceste mici probleme.

Astfel, Ziare.com a stat de vorba cu doi anteprenori care s-au gandit sa infiinteze afaceri prin care poti comanda pe Internet, fara prea mare bataie de cap, mancarea pe care o doresti.

City Chef

City Chef este o aplicatie gratuita, care ajuta oamenii sa gaseasca si sa comande rapid mancare diversificata, fara ca sa mai fie nevoiti sa retina numere de telefon, adrese de web si daca ...citeste mai departe despre "Ti-e foame? Afaceri online prin care poti comanda mancare rapid, fara prea mare bataie de cap" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comenzi online mancare, #aplicatie comenzi mancare, #foodpanda comenzi, #city chef comanda , #Stiri Internet