Topul celor mai asteptate smartphone-uri in 2016: Ne vor uimi Apple, Samsung, Google si companiile chineze?

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 19:11
2725 citiri
Topul celor mai asteptate smartphone-uri in 2016: Ne vor uimi Apple, Samsung, Google si companiile chineze?
Foto: Arhiva

De-a lungul anilor, smartphone-urile s-au transformat dintr-un accesoriu intr-un dispozitiv care face parte din ce in ce mai mult din vietile noastre. Iar pe parcursul anului 2015 am avut parte de surprize placute in materie de telefoane din partea unor companii precum Apple, Samsung sau Xiaomi. Insa ce va aduce 2016?

Lista smartphone-urilor ce vor fi lansate anul viitor e mare, insa The Independent le-a ales pe cele care au creat cea mai multa valva.

iPhone 7 de la Apple

Apple va tine de traditie si va lansa si in 2016 un telefon. Cel mai probabil, iPhone 7 va reprezenta o schimbare notabila in ceea ce priveste specificatiile si design-ul fata de modelul actual. De asemenea, unele zvonuri arata ca gigantul IT american va aduce doua telefoane pe piata, unul cu ecran mai mare si unul cu ecran mai mic.

In plus, exista surse apropiate furnizorilor Apple care au mentionat ca pentru iPhone 7 va fi folosit un material special pentru fabricarea carcasei, care va face telefonul mai ...citeste mai departe despre "Topul celor mai asteptate smartphone-uri in 2016: Ne vor uimi Apple, Samsung, Google si companiile chineze?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top smartphone 2016, #smartphonuri lansari 2016, #smartphone 2016 , #Stiri Internet