Topul oraselor cu cei mai pasionati oameni de "selfie" - pe ce loc este Bucurestiul

Joi, 13 Martie 2014, ora 09:55
1227 citiri
Topul oraselor cu cei mai pasionati oameni de "selfie" - pe ce loc este Bucurestiul

Moda "selfie" a cuprins tot globul si exista orase in care pasiunea oamenilor pentru acest fel de poze - fotografie autoportret facuta cu un telefon mobil sau cu o camera foto - este uriasa in unele orase.

Orasele Makati si Pasig, care formeaza zona metropolitana a capitalei filipineze Manila, reprezinta locul cu cea mai mare densitate a pasionatilor de aceste poze, raportat la 100.000 de locuitori, potrivit Time - 258 -, in urma examinarii a 400.000 de astfel de fotografii de pe Instagram, din 459 de orase.

Clasamentul este efectuat luand in calcul "selfie"-urile facute intr-un decurs de 10 zile, in doua perioade - 28 ianuarie-2 februarie si 3-7 martie.

Pe locul urmator se situeaza, putin surprinzator, Manhattan-ul, cu 202 de pasionati de "selfie" la 100.000 de locuitori, in timp ce pe locul trei se afla o alta destinatie turistica din Statele Unite - Miami, cu 155 de pasionati "selfie" la 100.000 de locuitori.

In ce priveste orasele din Romania, doar doua se afla in acest ...citeste mai departe despre "Topul oraselor cu cei mai pasionati oameni de "selfie" - pe ce loc este Bucurestiul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orase selfie, #top orase selfie, #top orase poze selfie , #Stiri Internet