Totul despre noua aplicatie Taxify si de ce ar fi mai buna ca Uber

Joi, 18 August 2016, ora 08:35
1165 citiri
Totul despre noua aplicatie Taxify si de ce ar fi mai buna ca Uber
Foto: Taxify

Aplicatia Taxify s-a lansat recent si in Romania, pentru moment doar in Bucuresti, iar dezvoltatorii sai spun ca aceasta va fi un concurent aprig pentru celebrul serviciu de ride-sharing Uber.

Taxify este un start-up din Estonia, care a luat nastere in 2012, iar de atunci s-a extins in Europa si in Africa. Saptamana aceasta s-a lansat si in Bucuresti, iar Ziare.com a vrut sa afle cu ce este diferit fata de Uber si ce are de gand in tara noastra.

Am luat legatura cu PR-ul Taxify, Uca Iancu, care ne-a explicat ca, la nivel international, aplicatia - disponibila pentru telefoane cu sisteme iOS sau Android - inseamna ceva mai mult decat un serviciu de ride-sharing, cum este Uber. Mai exact, combina masinile personale cu companiile de taxi. Un fel de mix intre Uber si aplicatia Clever Taxi, sa spunem.

"Aplicatia la baza este o combinatie intre ride-sharing, cum face Uber, si companii de taxi autorizate, adica le imbina pe cele doua. Dar in Romania, pentru moment, aplicatia va ...citeste mai departe despre "Totul despre noua aplicatie Taxify si de ce ar fi mai buna ca Uber" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aplicatie Taxify, #Taxify Uber, #diferente Taxify Uber, #tarife Taxify Uber , #Stiri Internet