Touch-ul sau ecranul tabletei s-a spart. Ce e de facut in acest caz?

Luni, 09 Februarie 2015, ora 14:16
1578 citiri
Touch-ul sau ecranul tabletei s-a spart. Ce e de facut in acest caz?
Foto: comunicatedepresa.ro

Tableta de care s-a bucurat atat de mult copilul tau atunci cand a primit-o cadou este acum inutilizabila. A scapat-o pe jos, iar display-ul s-a spart. Suna cunoscut, asa-i? Daca si tu esti intr-o situatie ca aceasta sau ai "gasit" o metoda proprie de a sparge ecranul sau digitizerul tabletei tale, atunci citeste mai departe si vei afla cum iti poti repara ieftin si rapid tableta, fara sa platesti pe piese mai mult decat te-a costat gadgetul atunci cand l-ai cumparat.

Touch-ul sau ecranul tabletei s-a spart. Ce e de facut in acest caz?

Succesul avut de catre marile companii producatoare de device-uri mobile, dupa introducerea tabletelor, a determinat aparatia pe piata a tabletelor low-cost. Diverse firme, atat romanesti, cat si straine, dintre care putem aminti Allview, Serioux, Vonino. E-Boda, Utok, etc., au introdus zeci de modele entry-level cu preturi incepand de la valori incredibil de mici, spre ex: 179 lei pentru o tableta!

Ofertele de acest gen au starnit interesul ...citeste mai departe despre "Touch-ul sau ecranul tabletei s-a spart. Ce e de facut in acest caz?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#touch spart tableta, #digitizer stricat tableta, #reparat touch tableta, #reparat ecran tableta , #Stiri Internet