Turcia vrea un Internet propriu. In loc de "www" va avea un "ttt"

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 11:53
1110 citiri
Turcia vrea un Internet propriu. In loc de "www" va avea un "ttt"
Foto: Hurryiet

Ministrul turc al Transporturilor si Comunicatiei, Lufti Elvan, a declarat ca Turcia ar putea institui un protocol national de tip "ttt" in locul celui stabilit international prin indicativul "www".

Presa turca a relatat ca Elvan a aparat aceasta masura spunand ca mai multe tari ale Uniunii Europene studiaza posibilitatea constituirii unor "protocoale de Internet proprii". Ministrul turc a si explicat cum se va realiza aceasta masura, scrie Digital Journal.

"In loc de www, putem realiza un sistem ttt. Turcia si alte tari isi pot astfel face propriile domenii. Aceasta masura ar separa sistemele de Internet unele de altele. Este o masura controversata", a recunoscut Elvan.

Elvan a mai declarat si ca ar trebui sa exista un acord international pentru a stopa ceea ce el a numit "lipsa de control asupra retelelor de socializare".

"Singura sursa de provenienta a social media tine de companiile ...citeste mai departe despre "Turcia vrea un Internet propriu. In loc de "www" va avea un "ttt"" pe Ziare.com

#Turcia ministrul Comunicatii internet www ttt, #Turcia inlocuire internet www ttt, #Turcia Internet propriu www ttt , #Stiri Internet