Twitter a implinit noua ani - mesajele care au facut istorie (Galerie foto)

Sambata, 21 Martie 2015, ora 16:18
1241 citiri
Twitter a implinit noua ani - mesajele care au facut istorie (Galerie foto)

In urma cu noua ani, era postat primul mesaj pe Twitter. Restul este deja istorie: reteaua de microblogging a devenit un agregator mondial de stiri, dar si de palavrageala stupida.

"Frumoasa si Bestia" Twitterului este cronologia, scrie Independent. Utilizatorii se pot intoarce in timp si pot folosi arhivele pentru a revedea postarile care au facut istorie.

La 21 martie 2006, co-fondatorul retelei sociale, Jack Dorsey, compunea un mesaj succint: "doar ma acomodez cu 'twttr-ul' meu".

"Twttr" a fost primul nume care a fost folosit pentru a se referi la reteaua care permite mesaje de cel mult 140 de caractere. In patru luni, site-ul de socializare se lansa public sub denumirea pe care o stim si astazi, cu tot cu vocale: Twitter.

Aproximativ 288 de milioane de oameni folosesc serviciul in fiecare luna si aproximativ 500 de milioane de mesaje sunt postate in fiecare zi. Este a doua cea mai populara retea de socializare. Facebook ocupa primul loc, cu 900 de milioane de internauti ...citeste mai departe despre "Twitter a implinit noua ani - mesajele care au facut istorie (Galerie foto)" pe Ziare.com

#mesaje istorie Twitter, #Twitter noua ani , #Stiri Internet