Uber lanseaza in Bucuresti un serviciu in premiera pentru Europa

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 15:13
1209 citiri
Uber lanseaza in Bucuresti un serviciu in premiera pentru Europa
Foto: Facebook/Audi Romania

Uber lanseaza in aceasta saptamana la Bucuresti, in premiera pentru Europa, serviciul UberSELECT, care ofera utilizatorilor acces la masini dintr-o gama superioara, printre care Audi A4, Volkswagen Passat si Skoda Octavia, comparativ cu uberX, alternativa low-cost disponibila in prezent in Capitala.

Utilizatorii vor putea comanda UberSELECT incepand de joi, potrivit unui comunicat al companiei. Aplicatia Uber pentru smartphone, care face legatura intre pasageri si cel mai apropiat sofer dispus sa-si ofere serviciile contra cost, este disponibila in Romania incepand din luna februarie a acestui an.

Uber a venit in Romania: Detalii despre aplicatia care a speriat taximetristii - Interviu

"Acest serviciu, care pana acum a fost disponibil doar in afara Europei, va functiona pentru prima data si in capitala Romaniei. Pana acum, bucurestenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferita de Uber.

Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum sa aleaga ...citeste mai departe despre "Uber lanseaza in Bucuresti un serviciu in premiera pentru Europa" pe Ziare.com

#Uber masini lux, #Uber serviciu masini superioare, #Uber sticla apa , #Stiri Internet