Un gadget ieftin si uimitor: Asus Chromebox

Joi, 13 Martie 2014, ora 09:39
1489 citiri
Un gadget ieftin si uimitor: Asus Chromebox
Foto: cnet.com

Compania Asus a lansat un gadget care ne poate ajuta mult in ceea ce facem zi de zi. Chromebox se bazeaza pe tehnologia cloud si dispune de sistemul de operare Chrome, creat de Google.

Performanta pe care el o ofera utilizatorului vine la un pret mic, de doar 128 de euro, scrie cnet.com. Conexiunile si porturile cu care este dotat il transforma intr-un obiect pe care orice iubitor de tehnologie si l-ar dori.

Spatiul de stocare de doar 16 GB este unul dintre dezavantajele sistemului. Asus Chromebox, ca si celebrele laptopuri de tip Chromebook, prezinta avantajul de a se incarca in mai putin de 20 de secunde. Dimensiunile lui de doar 4,9/4,9 inchi (la o grosime de doar 1,65 inchi) ii confera si avantajul portabilitatii.

Utilizatorul are nevoie de un monitor, un mouse si tastatura pentru a putea lucra pe acest calculator la fel ca pe orice alt sistem de tip desktop. Noul gadget dispune de un port HDMI, unul pentru conectarea ...citeste mai departe despre "Un gadget ieftin si uimitor: Asus Chromebox" pe Ziare.com

#calculator gadget asus chromebox, #asus chromebox gadget, #gadget asus chromebox calculator , #Stiri Internet