Un oras din Romania, pe locul trei in lume din punctul de vedere al vitezei la Internet

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 17:50
1573 citiri
Un oras din Romania, pe locul trei in lume din punctul de vedere al vitezei la Internet
Foto: Arhiva Ziare.com

Orasul Ploiesti se afla pe locul al treilea in lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a Internetului, dupa Singapore si Hong-Kong, a declarat, luni, Irina Lucan-Arjoca, director general adjunct al Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA)

"Romania este pe locurile fruntase in Europa si in lume din punctul de vedere al vitezei de accesare a Internetului, atat la incarcare, cat si la descarcare. Astfel, orasul Ploiesti este pe locul trei in lume, dupa Singapore si Hong-Kong", a spus Lucan-Arjoca, la o conferinta pe tema proprietatii intelectuale in mediul digital.

Potrivit acesteia, in Ploiesti, Internetul are o viteza de 102,35 Mbps. Urmeaza orasul Iasi, cu 101,43 Mbps, si Bucurestiul, cu 96,18 Mbps.

Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: ...citeste mai departe despre "Un oras din Romania, pe locul trei in lume din punctul de vedere al vitezei la Internet" pe Ziare.com

#Ploiesti top orase viteza Internet, #top orase Romania viteza Internet, #orase Romania viteza Internet , #Stiri Internet