Vedete, stand-up comedy si filme virale celebre la ICEEfest 2014

Luni, 09 Iunie 2014, ora 12:52
967 citiri
Vedete, stand-up comedy si filme virale celebre la ICEEfest 2014

Pe langa conferintele si trainingurile serioase, cu participarea specialistilor de la Facebook, Google, Yahoo!, Twiter si alte companii majore, ICEEfest are si o parte distractiva. Nu fara legatura cu Internetul, tehnologia si comunicarea online.

Pe tot parcursul celor doua zile, pauzele dintre prezentari vor fi condimentate de unul dintre cei mai apreciati artisti stand-up din Marea Britanie, Keith Farnan, cunoscut pentru glumele sale pe teme economice si nu intotdeauna foarte "corecte" din punct de vedere politic.

In prima zi, vedete precum Dragos Nichifor (Grasu XXL), Calin Goia (Voltaj) si Adrian Sina (Akcent) vor discuta intr-o dezbatere moderata de Florin Grozea (HI-Q) pe marginea unui studiu realizat de Quantix Research despre reactia fanilor la mesajele comerciale din social media si din clipurile publicitare.

Seara e consacrata premiilor IAB MIXX, unde se vor premia cele mai interesante si eficiente campanii online ale anului, dupa care cei peste 70 de speakeri ...citeste mai departe despre "Vedete, stand-up comedy si filme virale celebre la ICEEfest 2014" pe Ziare.com

#ICEEfest program, #ICEEfest distractie, #ICEEfest giganti Internet , #Stiri Internet