Vizitele de pe smartphone-uri, contorizate de trafic.ro

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 12:58
1971 citiri
Vizitele de pe smartphone-uri, contorizate de trafic.ro

trafic.ro lanseaza primul instrument de analiza al traficului generat de utilizatorii de telefoane mobile. Incepand cu luna noiembrie, clientii trafic.ro au acces la statistici privind audienta provenita pe site-urile lor de pe un terminal mobil.

Statisticile pot fi accesate pe www.trafic.ro din profilul site-urilor si ofera informatii referitoare la: traficul pe zi, retele si modele de telefoane mobile.

Noua statistica permite  analiza zilnica si saptamanala  a evolutiei traficului de pe mobile (vizitatori si afisari).

Clientii trafic.ro pot intelege astfel modul in care vizitatorii isi folosesc telefoanele mobile pentru a interactiona cu site-ul si continutul acestuia.

Totodata, sunt disponibile statistici detaliate legate de brandurile si modelele de telefoane mobile de pe care s-au facut accesarile.

Pentru a-i ajuta pe propietari sa ia decizii legate de optimizarea pentru un tip de telefon sau altul, trafic.ro furnizeaza date detaliate pentru fiecare terminal in parte (model, dimensiune ecran, sistem de operare, capabilitati tehnice) impreuna cu evolutia folosirii acestuia.

Statistici agregate 1 noiembrie – 10 noiembrie 2010 pentru telefoane mobile

Conform unei prime analize globale pentru toate siteurile inscrise in trafic.ro, posesorii de iPhone sunt cei mai activi, de doua ori mai activi decat cei care folosesc terminale bazate pe Symbian si de trei ori mai activi decat cei care folosesc terminale bazate pe Android.

In ceea ce priveste browserele mobile, Safari este cel mai utilizat la accesarea site-urilor din trafic.ro. Pe locul doi in clasament este Android Webkit, urmat de browserul Blackberry si Opera Mini. (grafic B.)

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#mobile, #smartphone, #telefoane, #trafic, #vizite , #Stiri Internet