Vrei sa te angajezi la Google? Cele cinci intrebari la care trebuie sa raspunzi

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 10:32
1657 citiri
Vrei sa te angajezi la Google? Cele cinci intrebari la care trebuie sa raspunzi
Foto: CNN

Beneficiile de care se bucura angajatii Google: mese, tunsori, biciclete, masini si, vinerea, chiar bere si vin, toate gratuite, sunt legendare.

Insa nu este usor sa faci parte din echipa. Rigurozitatea interviurilor de angajare la gigantul american este, de asemenea, legendara. Pe langa cerintele profesionale ridicate, Google vrea ca angajatii sai sa aiba anumite calitati.

Acestea au fost enuntate de seful departamentului de Resurse Umane al companiei, Laszlo Bock, intr-un interviu acordat New York Times si structurate de The Guardian sub forma a cinci intrebari pe care cei care isi doresc sa lucreze la Google ar trebui sa si le adrezese inainte de a-si depune candidatura.

Ai un IQ mai mare de 130?

Cel mai prost raspuns posibil este "da". Bock cauta in mod special "umilinta intelectuala", fara de care considera ca oamenii nu pot invata.

Cei care au fost isteti toata viata lor comit adesea "o eroare de atribuire fundamenatala: daca se intampla ceva bun, se datoreaza ...citeste mai departe despre "Vrei sa te angajezi la Google? Cele cinci intrebari la care trebuie sa raspunzi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intrebari angajare Google, #interviu angajare Google, #angajati google , #Stiri Internet