Vrei sa te apuci de afaceri? O aplicatie romaneasca te poate ghida la inceput de drum

Miercuri, 23 Decembrie 2015, ora 20:09
1121 citiri
Vrei sa te apuci de afaceri? O aplicatie romaneasca te poate ghida la inceput de drum
Foto: Wise Startup

Cativa romani au lansat aplicatia web WiseStartUp, care promite ca le faciliteaza viitorilor antreprenori drumul de la idee la planul de afaceri.

"Am dezvoltat aceasta aplicatie pentru a sustinecresterea afacerilor socialedin Romania si nu numai, in mod inovativ, durabil, Aplicatia este unica pe piata din Romania si este adaptata legislatiei si nevoilor pietei. Toti cei care vor acum sa inceapa o afacere sau fac un plan de afaceri sa aplice pentru un fond European sau credit folosesc documente in Excel, care sunt destul de greoiaie de inteles si completat. WiseStartUp te ajuta sa-ti creezi un plan de afaceri cap-coada", au declarat reprezentantii Wise Projects, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Google pregateste lansarea unei aplicatii de mesagerie, care iti poate oferi raspunsuri la intrebari

Aplicatia are integrate toate elementele necesare deschiderii unei afaceri: planificare, contabilitate financiara si management, si te ajuta sa iti faci planul de afaceri rapid si ...citeste mai departe despre "Vrei sa te apuci de afaceri? O aplicatie romaneasca te poate ghida la inceput de drum" pe Ziare.com

#aplicatie plan afaceri, #aplicatie buget afacere, #aplicatie Wise Startup , #Stiri Internet