Vrei sa transmiti o stire si sa primesti bani pentru asta? Iata ce trebuie sa faci Interviu

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 22:32
1034 citiri

Doi tineri antreprenori din Danemarca au ales Romania pentru a lansa aplicatia mobila IndiFrame, prin care oricine are un smartphone poate sa devina reporter si poate castiga bani din asta.

Trebuie doar sa ai instalata aplicatia prin care poti trimite institutiilor media imagini (foto sau video) insotite de o descriere sumara a evenimentului si cat vrei pentru stirea ta, pornind de la minimum un dolar.

Organele de presa interesate de imaginile tale le vor putea cumpara, iar dezvoltatorii se gandesc ca in viitor sa se poata organiza adevarate licitatii pentru aceste informatii introduse in platforma online.

Danezii Cecilia Valsted si Lars Brask explica intr-un interviu acordat Ziare.com de ce au ales Romania pentru acest experiment, dar si ce vor sa faca in continuare.

De ce ati ales Romania si nu o alta tara pentru lansarea acestei aplicatii?

Motivul pentru care ne concentram pe Romania este unul simplu. Este o tara in care oamenii sunt profund implicati in politica, ...citeste mai departe despre "Vrei sa transmiti o stire si sa primesti bani pentru asta? Iata ce trebuie sa faci Interviu" pe Ziare.com

#aplicatie reporteri, #danezi aplicatie reporteri Romania , #Stiri Internet